monitorulcj.ro Menu
Actualitate

SPULBERAŢI pe trecerea de pietoni de o AMBULANŢĂ

Un bărbat a murit, iar o femeie a fost grav rănită după ce au fost loviţi de o ambulanţă în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni din Târgu Secuiesc (Covasna).

SPULBERAŢI pe trecerea de pietoni de o AMBULANŢĂ

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia Judeţeană Covasna, accidentul a avut loc luni seară, la Târgu Secuiesc, poliţiştii fiind anunţaţi prin 112,  scrie Mediafax.

Poliţiştii au stabilit că şoferul unei ambulanţe care transporta un pacient din direcţia localităţii Poian spre Spitalul Municipal Târgu Secuiesc şi care avea în funcţiune semnalele luminoase nu a acordat prioritate de trecere, la o intersecţie, şi a lovit doi pietoni - o femeie şi un bărbat - care traversau strada printr-un loc marcat.


În urma accidentului, bărbatul şi-a pierdut viaţa, iar femeia a fost grav rănită, fiind transportată la Spitalul Judeţean Braşov. Bolnavul aflat în ambulanţă nu a fost rănit în urma accidentului şi a fost transportat la unitatea medicală cu o altă autospecială.

Şoferul ambulanţei a fost dus la Spitalul Municipal Târgu Secuiesc, unde i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.


În acest caz, poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.