monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Accident rutier grav în Feleacu. Trei persoane au fost rănite

Ieri, la ora 16:10, pe DN1-E60, în comuna Feleacu, sat Valcele, în afara localităţii, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a trei persoane.

Foto arhiva

Un bărbat de 42 ani, din Câmpia-Turzii, în timp ce conducea autovehiculul pe DN1-E60, pe raza comunei Feleacu, sat Vâlcele, în afara localităţii, din direcţia Cluj-Napoca spre Turda, a efectuat o manevra de întoarcere fără a se asigura corespunzător, prin loc nepermis, intrând astfel în coliziune cu un alt autovehicul.

Potrivit reprezentanților  Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, cel de al doilea autovehicul era condus regulamentar în aceeaşi direcţie, de un bărbat de 34 ani, din Turda.


Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a 3 persoane: conducătorul auto de 42 ani, o femeie de 35 ani care se afla în autovehiculul condus de acesta, precum şi a unui bărbat de 56 ani, care se afla în cel de-al doilea autovehicul.

În intervalul orar 16:10-17:20, din cauza accidentului, traficul rutier la locul producerii s-a desfăşurat pe câte o bandă de circulaţie a fiecărui sens, iar pentru circa 30 de minute traficul rutier a fost blocat.


Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.