monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Taximetrist hoţ. A „uitat” să-i înapoieze laptopul clientului

Poliţiştii clujeni au depistat conducătorul unui taximetru, bănuit că ar fi sustras laptopul unui client, şi au recuperat prejudiciul de circa 2.000 lei.

Poliţia a fost sesizată de un tânăr luni, 10 noiembrie, cu privire la faptul că i s-ar fi sustras laptop-ul, în timp ce se afla pe strada Moţilor.


Din cercetări a reieşit faptul că, în jurul orei 21:00, conducătorul unui taximetru ar fi profitat de neatenţia clientului şi a plecat cu autoturismul, însuşindu-şi, pe nedrept, o geantă care conţinea un laptop.

La coborâre, victima şi-ar fi lăsat laptopul pe bancheta din faţă, fiind preocupată să-şi ridice bagajele aflate în portbagajul vehiculului.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au depistat conducătorul taximetrului, stabilind că este un bărbat de 46 de ani, din Cluj-Napoca.

„Prejudiciul cauzat părţii vătămate, în valoare de aproximativ 2.000 lei, a fost recuperat în totalitate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de codul penal”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.