monitorulcj.ro Menu
Actualitate

De-a dreptul șocant! Au ÎNGROPAT ALTĂ PERSOANĂ și nimeni nu și-a dat seama

Un om a fost îngropat în locul altuia, fără ca cineva din familia celui așezat în pământ să își dea seama.

sursa foto: www.evenimentsibiu.ro

Sătenii din Nireș, comuna Mica, județul Cluj, sunt încremeniți de mirare și parcă nu le vine să creadă ceea ce a ajuns la urechile lor de mai bine de 24 de ore. În locul unei femei din sat, în vârstă de 74 de ani, care a decedat duminică în Spitalul Municipal Dej, a fost îngropată o altă persoană, tot o femeie, însă în vârstă de 66 de ani. Funeraliile au avut loc miercuri, atunci când presupusa săteancă a fost condusă pe ultimul drum de cei dragi, informează dej24.ro.

Mai grav decât atât este faptul că nimeni din familia celei așezate în pământ, în cimitirul din Nireș, nu și-a dat seama că își ia rămas bun de la cu totul și cu totul alt om. Și mai șocant este că, de luni, atunci când trupul neînsuflețit a fost dus acasă, sicriul a fost deschis în permanență, însă nimeni nu a realizat că în coșciug se află altcineva.


Incredibila situație a ieșit la iveală după ce rudele femeii de 66 de ani s-au prezentat la morga din Dej, au luat trupul neînsuflețit și l-au dus la Cluj-Napoca, acolo unde ar fi urmat să aibă loc înmormântarea. Nepotul femeii a avut un adevărat șoc când a văzut că în sicriu se află altă persoană (femeia din Nireș) și s-a întors de urgență la Dej, anunțând totodată și poliția.

Oamenii legii au intrat imediat pe fir și au anunțat rudele femeii din Nireș că de fapt au îngropat o altă persoană.


Anchetatorii urmează să stabilească cum s-a petrecut această grozăvie care a dus la îngroparea unui alt om și mai ales cine se face vinovat. Până una alta, personalul de la morga Spitalului Municipal Dej este cercetat pentru neglijență în serviciu.