monitorulcj.ro Menu
Actualitate

ACCIDENT TERIBIL! A lovit cu mașina un gard de beton și S-A RĂSTURNAT! - FOTO-VIDEO

Un şofer a trecut printr-un accident teribil. Venea de la Cluj-Napoca, şi, în centrul oraşului Dej, s-a răsturnat după ce a intrat într-un gard de beton!

Accident teribil în centrul orașului Dej. O mașină s-a răsturnat. Foto: dej24.ro

Accidentul de circulație, soldat cu o victimă, s-a petrecut miercuri seara, în jurul orei 23:00, pe strada 1 Mai din municipiul Dej.

Potrivit primelor informații, în seara de 25 ianuarie, conducătorul unui autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în județul Maramureș, a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un gard de beton pe care l-a distrus. În urma impactului devastator, autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe plafon, potrivit dej24.ro.


În autoturism se afla doar șoferul, un bărbat în vârstă de 32 de ani din localitatea Cășeiu. Acesta a reușit să iasă singur din autovehiculul distrus în beton, înainte să ajungă pompierii și poliția. Conducătorul auto a suferit mai multe leziuni în zona capului, însă viața nu îi este pusă în pericol. Victima a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi a fost transportată la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare.