monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Prima demisie din Cabinetul Grindeanu, Florin Jianu, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat

Florin Jianu şi-a anunţat demisia de la şefia Ministerului pentru Mediul de Afaceri într-o postare pe Facebook, acesta fiind primul ministru care părăseşte Cabinetul Grindeanu, pe fondul protestelor masive de stradă.

Florin Jianu si-a dat demisia

" Mă opresc aici din activitatea guvernamentală pentru că aşa imi dictează conştiinţa, iar asta nu este negociabil pentru nimic în lume!!! Îi rog pe cei tentaţi să folosească gestul meu în scop politic, propagandistic sau de orice alta natură a incita, să se abţină. Sunt şi rămân tehnocrat, nu mă pricep la politică, ma pricep la domeniul IMM şi la antreprenoriat", a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat a mai spus: "Am reflectat cu responsabilitate la ceea ce este etic să fac în continuare şi nu în principal pentru probitatea mea profesională, pentru că aici am conştiinţa curată, ci pentru copilul meu, pentru cum o să ma uit în ochii lui şi ce anume o să îi spun peste ani. O să îi spun ăa tata a fost un laş şi a girat acţiuni pe care nu le împărtăşeşte sau a ales să iasă cu fruntea sus dintr-o poveste care nu este a lui?!".


VEZI AICI DECLARAŢIA INTEGRALĂ