monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Al doilea val de artişti la Neversea

Cei mai buni artiști ai genurilor techno house și deep house urcă pe scenele Neversea. Nina Kraviz, Sven Vath și Sasha sunt doar câteva nume mari care completează line-up-ul celui mai mare festival de la malul Mării Negre.

Nina Kraviz, Sven Vath, Sasha, Gui Borrato, Joris Voorn, Mathias Tanzmann, Butch, Marc Romboy, Dorian Paic, Carola Pisaturo, Einzelkind, Cezar, Dan Andrei, Nico Stojan, Priku, Prâslea, Herodot, Dorisburg, Cab Drivers, Dubtil, SIT, DJ Sprinkles, Mall Grab, Hunee, Soichi Terada, Young Marco, Dekmantel Soundsystem, San Proper, Gerd, Makam, Blond:ish, Jan Blomqvist, HVOB, Nightmares On Wax, Maribou State, Kozo, Rampue, Nicola Cruz, Nu, Thugfucker sunt cei 40 de artiști care urcă pe scenele celui mai mare festival de la Malul Mării Negre, Neversea.

Nina Kraviz este un artist și producător de muzică techno și vine tocmai din Rusia. Este foarte cerută de fanii din România și va urca în vară pe una din scenele Neversea. Iubitorii muzicii techno vor avea șansa să-l asculte pe cel mai important DJ al genului, Sven Vath sau papa Sven cum ii mai spun fanii.


Sasha este un cunoscut DJ și producător britanic de muzică house cu numeroase nominalizări la premiile Grammy și de 4 ori câștigător al Premiilor Internaționale ale Muzicii Dance și DJ Awards. A remixat piese pentru artiști cunoscuți ca și Madonna, The Chemical Brothers și Hot Chip.

Pe cele 7 scene ale festivalului vor urca și artiști români atât de apreciați de publicul muzicii electronice underground, cum ar fi Cezar, Priku, Prâslea și Herodot.


Fanii festivalului pot achiziționa acum unul din cele 5000 de abonamente la prețul de 225 de lei plus taxe. Primele abonamente au fost puse în vânzare la începutul lunii aprilie și în mai puțin de trei săptămâni, peste 10.000 de fani și-au luat deja abonamentul pentru festival Neversea are loc, în perioada 7-9 iulie 2017, la  Constanța.