monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Untold și Neversea caută peste 2000 de voluntari!

Untold și Neversea recrutează peste 2000 de voluntari. Doritorii vor avea ocazia să opteze pentru toate departamentele din cadrul festivalurilor iar unul dintre avantajele voluntariatului poate să însemne chiar oportunitatea de a face parte din echipa de festival a lui Armin van Buuren, Martin Garrix sau Ellie Goulding.

Pentru a putea intra în echipa voluntarilor trebuie să ai între 16 și 35 de ani. Perioada de recrutare începe astăzi, 26 mai, și se încheie pe data de 7 iunie, iar răspunsurile către voluntari vor fi trimise în perioada 8-12 iunie.

Cei peste 2000 de voluntari vor fi repartizați în funcție de preferințe dar și de aptitudinile și abilitățile lor. Departamentele unde voluntarii pot activa sunt: info point, comunicare, stewards, logistică, greeters, user experience, echipă mobilă, emergency team și eco team.

Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire de 16 ore în care vor învăța elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care și self management. Cei aleși vor primi un echipament de festival, acces la festival și două mese pe zi.

Voluntarii vor avea ocazia să cunoască oameni noi și vor învăța cum se lucrează pentru un festival. Înscrierile de voluntari se fac pe site-urile celor două festivaluri.