monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Accident mortal pe centura Gherla – VIDEO

Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi alte patru persoane au fost rănite în urma unui accident de circulaţie produs duminică dimineaţă în jurul orei 4.30 pe centura ocolitoare Gherla, la Buneşti.

Din primele informaţii, o maşină Alfa Romeo, condusă de un şofer din Buneşti, care circula dinspre Gherla spre Dej a intrat în coliziune cu un autovehicul Fiat, care venea din sens opus, condus de un şofer din Râșca, judetul Cluj, scrie gherlainfo.ro.

Impactul a fost mortal pentru un pasager în vârstă de aproximativ 60 de ani din Cluj-Napoca din mașina Fiat.


A fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare al pompierilor de la detaşamentul din Dej pentru ca o persoană să poată fi scoasă din maşina Fiat. Aceasta se afla pe locul din dreapta si a fost găsită în stop cardio-respirator la sosirea medicilor. Victima a fost resuscitată aproximativ o oră, însă în cele din urmă a fost declarat decesul.

Şoferii din cele două mașini erau conștienți, cu traumatisme minore. În autovehiculul Alfa Romeo, doi pasageri aflați în față și în spate au fost găsiți în comă, unul dintre ei în comă profundă, cu traumatism cranio-cerebral, a declarat medicul Mariana Baciu de la Ambulanța Dej.


Pasagerii din Alfa Romeo se întorceau de la o discotecă de la Iclod.

Trei ambulanţe de la Dej si Gherla şi un echipaj SMURD au acordat îngrijiri medicale victimelor, care au fost ulterior transportate la Unitatea de Primire a Urgențelor din Cluj-Napoca.


Poliția a efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Timp de aproximativ două ore, până la terminarea acestora, circulația autovehiculelor în zonă a fost complet paralizată, iar autovehiculele au fost deviate prin Gherla.