monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Un șofer clujean a dat cu spatele și a lovit o bătrână cu mașina, omorând-o

Un accident de circulație, soldat cu decesul unei femei în vârstă de 85 de ani, a avut loc vineri după-amiază în localitatea sălăjeană Fildu de Jos.

Potrivit primelor informații, accidentul a fost provocat de neatenția unui șofer de 37 de ani, din județul Cluj, care ar fi efectuat o manevră de mers înapoi cu mașina și a accidentat-o pe femeia de 85 de ani, care se afla pe marginea drumului în calitate de pieton.

Accidentul s-a produs vineri, 20 aprilie, la ora 16.13, pe Drumul Comunal 67, în localitatea Fildu de Jos, informează IPJ Sălaj.


”Un clujean de 37 de ani a efectuat manevra de mers înapoi pentru a întoarce şi fără să se asigure a lovit cu partea din spate o femeie de 85 de ani, care se deplasa în calitate de pieton pe acostament. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pietonului. Victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca”, a declarat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

Odată ajunsă la spital în Cluj-Napoca, femeia a fost supusă imediat intervenției medicilor, însă în ciuda eforturilor acestora de a-i salva viața, femeia a fost declarată decedată câteva ore mai târziu.


Bărbatul de 37 de ani din Cluj este cercetat acum de către polițiștii sălăjeni pentru ucidere din culpă.

Etichete: masina sofer