monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Armin van Buuren a prins răsăritul după 5 ore de show la Neversea. „România, sunt acasă!”

Cea de-a treia zi a festivalului Neversea s-a încheiat cu un răsărit unic acompaniat de regele muzicii trance, Armin van Buuren! Artistul a respectat tradiția de la festivalul Untold şi a stat pe scena principală Neversea, alături de cei peste 58.000 de participanți, aproape 5 ore.

În momentul în care a urcat pe scenă , Armin van Buuren a declarat că în România se simte ca acasă.

„Vin în România din 2003 și într-adevar am creat o legătură specială cu publicul de aici. Pot să spun că mă simt acasă când ajung în România și de fiecare dată mă întorc cu mare, mare drag aici. Aș veni și pe gratis doar să simt căldura publicului de aici”, a declarat Armin van Buuren.


Un alt artist așteptat în cea de-a treia seară a festivalului Neversea a fost John Newman. A făcut un show impresionant iar în momentul în care artistul a coborât de pe scenă în mijlocul participanților, fanii au fost în delir.

„Oamenii sunt minunați în România. Revin de fiecare dată cu mare plăcere pentru că publicul aici are o energie aparte, pe care am simțit-o din prima clipă. Abia aștept să revin”, a spus acesta.


Un spectacol plin de energie și culoare au avut și cei doi DJ olandezi, Sunnery James & Ryan Marciano care au fost impresionați de public, dar și de plaja Neversea comparând-o cu Miami Beach.  Debutul zilei cu numărul trei a fost făcut de pe scena principală de Alex Parker, urmat de trupa Carla’s Dream, The Him, John Newman, Tujamo, Sunnery James & Ryan Marciano și s-a încheiat cu show-ul impresionant a lui Armin van Buuren.

Pe celelalte scene au concertat peste 30 de alți artiști printre care Premiesku, Priku, AME DJ, Macanache, Paraziții, Dope D.O.D, Chase & Status, Jan Blomquist, Viken Arman și mulți alții.