monitorulcj.ro Menu
Actualitate

O mașină s-a RĂSTURNAT pe varianta Vâlcele-Apahida

Un accident de circulația a avut loc în această dimineață pe varianta ocolitoare Vâlcele-Apahida.

Din primele informații, în urma răsturnării autovehiculului, două persoane sunt rănite.

„Conform primelor informații, un bărbat care conducea un autoturism dinspre Turda, înspre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra volanului și a părăsit partea carosabilă. A pătruns în canalul colector și apoi s-a oprit pe terenul viran. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului autovehiculului și a pasagerului dreapta față”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

„Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAj au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență generată de un accident rutier, în care un autoturism s-a răsturnat pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida.
La sosirea pompierilor au fost găsiți doi bărbați în afara autoturismului, dintre care unul în stop cardio-respirator, ce suferiseră multiple traumatisme.
Pompierii și echipajul SMURD au început manevrele de resuscitare pentru bărbatul aflat în stop cadio-respirator, după care manevrele de resuscitare au fost preluate de un echipaj SAJ. După mai multe zeci de minute de resuscitare semnalele vitale au revenit pentru bărbatul de cca 40 de ani și a fost transportat la spital.
Echiapjul SMURD a acordat asistență medicală de urgență și pentru cel de-al doilea bărbat rănit în accident, care a fost transportat de asemenea la unitatea de primiri urgențe cu multiple traumatisme”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


Etichete: masina rasturnata