monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Un bărbat a ajuns la spital după ce o femeie l-a atacat și l-a tâlhărit

O femeie de 32 de ani din Dej a fost reţinută de poliţişti. Ea este acuzată că ar fi tâlhărit un bărbat pe care l-a lăsat inconştient.

Victima a ajuns mercuri în stare de inconștiență la spitalul din Dej, iar medicii au anuntat imediat poliția.

După primele îngrijiri medicale, bărbatul de 47 de ani a putut să le povesteasca oamenilor legii că a fost victima unei femei din Dej, care prin violență i-a luat 1.300 lei și un lănțișor din aur.


„În timpul activităţilor desfăşurate de către poliţişti în vederea clarificării stării de fapt, a reieşit faptul că bărbatul ar fi avut asupra lui suma de 1300 de lei şi un lănţişor cu medalion în formă de cruciuliţă, bunuri care lipseau la momentul aducerii acestuia la Compartimentul de Primiri Urgenţe Dej. În urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul ar fi fost deposedat de bunuri de către o femeie în vârstă de 32 de ani, din municipiul Dej. În baza probatoriului administrat, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Ulterior, a fost arestată preventiv pentru 15 de zile de către magistrați. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a femeii”, a transmis IPJ Cluj.

 

Etichete: arest spital talharie