monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Anna Cori a lansat colecția de toamnă iarnă 2019 în Cluj-Napoca (P)

Marți, 22 octombrie, de la ora 19, în magazinul din Bulevardul Eroilor, Cluj-Napoca a avut loc lansarea colecției de toamnă iarnă 2019, unde au fost prezenți influenceri, presă și personalități din domeniul modei.

La eveniment au participat cei mai cunoscuți influenceri de fashion și lifestyle din Cluj-Napoca, dar și alte personălități, presă, precum și clienți ai brand-ului, evenimentul fiind deschis pentru toată lumea. În seara de marți, Anna Cori a venit și cu o supriză pentru cei care au participat la eveniment, o ofertă exclusiva la noua colecție, mai exact 20% reducere la toate articolele.

Campania de toamnă iarnă 2019 Anna Cori reprezintă povestea unui brand cu o tradiție de peste 20 de ani pe piața din România, este o invitație în fabrica DENIS, fabrică deschisă de 30 de ani de zile, care produce atât DENIS, colecția de bărbați, cât și ANNA CORI, colecția de femei. Ambele se comercializează în rețeaua de magazine ANNA CORI.


Povestea campaniei este segmentată în capitole, ce dezvăluie atât povestea fabricii, evoluția ei, dar și procesul de creație și de producție, toată munca și pasiunea depusă în realizarea produselor ANNA CORI.

Pozele au fost realizate în fabrica DENIS din Suceava, unde pe langă fabrica de genți și încălțăminte, există și un showroom și birourile principale, brand-ul având birouri și în București, deschise în primăvara anului 2019.


”Ne dorim prin această campanie să dezvăluim acele părți ale unui business care rămân mereu în umbră și să aducem în față toată munca depusă în realizarea produselor și până la urmă, faptul că sunt facute în România, în una din cele mai moderne fabrici de încălțăminte și marochinărie.” declară Andreea Cornea, Marketing Manager și fiica lui Ilie Cornea și Ana Cornea, proprietarii fabricii DENIS.

Colecția de toamnă iarnă 2019 aduce în față, prin produsele realizate cu multă atenție și dedicare, valorile business-ului, mai exact tradiție, calitate și faptul că este o afacere de familie, construită și dezvoltată în 30 de ani.


Despre brand

Ne intoarcem acolo unde a pornit totul. Povestea începe în anul 1985, când Ilie Cornea, artizanul acestei afaceri bucovinene, a realizat primele perechi de pantofi. Mica afacere de familie s-a transformat în 1994, dintr-un atelier ce producea manual doar încălțăminte pentru barbați, într-o adevarată fabrică care poartă și azi numele fiului cel mic al familiei - DENIS.


În 1996, Ana Cornea, soția și partenera de afaceri a fondatorului Fabricii DENIS, a avut ideea înfințării unei secții de încălțăminte pentru femei, iar gustul pentru frumos și armonie al acesteia a fost ingredientul ce a condus la nașterea brand-ului ANNA CORI.

Astăzi, cele două brand-uri, DENIS - destinat bărbaților și ANNA CORI - partea feminină, conviețuiesc împreună sub umbrela magazinelor ANNA CORI din toată țara, dar și online pe www.annacori.com


Brand-ul are peste 38 de magazine în toată țara, atât stradale, cât și în cele mai importante centre comerciale din țară.