monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Incendiu la un depozit de semințe din Cluj. Clădirea s-a făcut scrum

Pompierii au intervenit seara trecută pentru stingerea unui incendiu de mare amploare care a cuprins un depozit de semințe din localitatea Răscruci.

Alarma a fost dată în jurul orei 18.20 și au fost dislocate pentru a interveni patru autospeciale pentru stins incendii, din două subunități ale ISU Cluj, și una a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Bonțida.

"În momentul sosirii pompierilor, flăcările cuprinseseră deja în totalitate clădirea cu două nivele și cu o suprafață de circa 400 mp. Arderea se manifesta generalizat cu posibilitatea de extindere a focului la un fânar și la casele situate în imediata vecinătate a depozitului. Intervenția pompierilor a durat mai bine de cinci ore, fiind necesară prioritizarea protejării vecinătăților și a personalului implicat în operațiunile de stingere a acestuia", transmite ISU Cluj.


Clădirea depozitului a fost distrusă în totalitate, împreună cu mai multe utilaje de sortat semințe și aproximativ 150 de kilograme de semințe. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, dar s-a evitat propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit. Cauza incendiului este în curs de cercetare.