monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Încă un accident la Cluj! Un șofer a intrat cu mașina într-un cap de pod!

Un tânăr din Gherla a ajuns la spital după ce a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și s-a izbit de un cap de pod.

Încă un accident la Cluj! Un șofer a intrat cu mașina într-un capăt de pod!

Accidentul rutier produs între localitatile clujene Nicula si Bont.

Potrivit polițiștilor, din primele informații, un tânăr de 18 de ani, din Gherla a condus auto pe DJ 109D, din directia Gherla spre Sic, iar într-o curba la stânga a pierdut controlul autoturismului, intrând în coliziune cu un cap de pod.În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit. Nu a putut fi testat la fața locului cu aparatul etilotest.

„Echipajele, alertate în jurul orei 12.30, au găsit un autoturism ieșit în afara părții carosabile, cu șoferul încarcerat și în stare gravă, ca urmare a traumatismelor suferite. Tânărul de 18 ani era prins aproape în totalitate între bordul autoturismului și scaunul șoferului, iar echipajul de descarcerare a îndeplinit o misiune foarte dificilă pentru a putea să-l extragă din mașina contorsionată, fără să-i agraveze leziunile suferite. Tânărul a fost predat echipajului SAJ, în stare de inconștiență, și a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate”, potrivit ISU Cluj.


Alți doi șoferi au ajuns joi dimineața la spital în urma unor accidente rutiere, unul care a avut loc în Iclod, iar celălalt, între Căpușu Mare și Dumbrava.