monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Cum afectează noua Ordonanță militară zborurile? Anunțul făcut de Aeroportul Cluj

Conducerea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca anunță prelungirea măsurii suspendării zborurilor efectuate de mai mulți operatori economici aerieni.

Cum afectează noua Ordonanță militară zborurile? Anunțul făcut de Aeroportul Cluj

Astfel, se prelungește măsura suspendării zborurilor efectuate spre Spania și din Spania către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 28 aprilie 2020, până la data de 11 mai 2020, inclusiv.

Apoi, se prelungește măsura suspendării zborurilor spre Austria, Belgia, Confederația Elvețiană, Statele Unite ale Americii, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Regatul Țărilor de Jos, Turcia și Iran și din aceste țări către România, pentru o perioadă de 13 zile, începând cu data de 2 mai 2020, până la data de 14 mai 2020, inclusiv.


Zborurile spre și dinspre Italia, anulate până la mijlocul lunii mai

Se prelungește măsura suspendării zborurilor spre Italia și din această țară către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 12 zile, începând cu data de 3 mai 2020, până la data de 14 mai 2020, inclusiv.

Totodată, se prelungește măsura suspendării zborurilor spre Franța și Germania și din aceste țări către România, pentru toate aeroporturile din România, pentru o perioadă de 10 zile, începând cu data de 5 mai 2020, până la data de 14 mai 2020, inclusiv.


CITEȘTE ȘI:

Când și unde vom zbura de pe Aeroportul Cluj? Ce curse spre destinații populare sunt reluate

 


ORDONANȚA MILITARĂ 10: Interval nou pentru deplasarea persoanelor de peste 65 de ani, zboruri suspendate spre mai multe țări