monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Culmea vitezei în mijlocul Ardealului! Un şofer a fost prins de două ori de radar într-o singură oră

Un vitezoman a fost prins de două ori depăşind limita legală în mai puţin de o oră.

Culmea vitezei în mijlocul Ardealului! Un şofer a fost prins de două ori de radar într-o singură oră

La data de 13 iunie anul curent, în jurul orei 07.50, polițiștii Biroului Rutier Turda au depistat un conducător auto de 36 de ani, din municipiul Dej, în timp ce rula cu viteza de 131km/h, în localitatea Copăceni, pe DN1 E60, pe un sector de drum cu limita de viteză de 70 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea limitei legale de viteză, fiindu-i totodată reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce.


Ulterior, în jurul orei 08.40, conducătorul auto a fost depistat din nou, de această data de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza localității Luncani, pe DN15-E60, cu viteza de 103 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză impusă este de 50 km/h.

Celui în cauză i-a fost aplicată o nouă sancțiune contravențională, iar de această dată, polițiștii i-au reținut acestuia dovada de circulație.


Citeşte şi:

ATENȚIE, ȘOFERI! Din 2019 vor fi RADARE FIXE pe șoselele din România. Unde pândește Poliția Rutieră? Vezi AICI LISTA completă a camerelor!