monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Ce drujbă Stihl îți trebuie în funcție de nevoile tale (P)

Drujba Stihl combină tehnica inovatoare, randamentul sporit, ergonomia optimă şi greutatea redusă. Aceste caracteristici uşurează activitatea omului şi protejează natura.

Stihl oferă drujbe cu echipări diferite, potrivite pentru fiecare domeniu de utilizare cu putere cuprinsă între 1,2kW şi 6,4 kW ( 1,6 PS până la 8,7 PS).

Drujba Stihl cu motor pe benzină pentru tăierea lemnului de foc şi pentru uz casnic


Druja Stihl uşoară este echipată în mod optim pentru activităţi în gospodărie, pentru tăierea lemnului de foc, pentru cosmetizarea copacilor şi rărirea tufişurilor. Ca şi celelalte modele de drujbă Stihl, acestea combină randamentul sporit cu ergonomia optimă şi stabilesc adevărate repere în ceea ce priveşte confortul utilizatorului. Drujba Stihl uşoară este disponibilă în versiunea de bază, putând fi echipată cu catalizator (D), sau în versiunea confort (C), echipate de ex. cu sistemul de întindere rapidă a lanţului (B) şi ErgoStart (E) pentru o pornire uşoară, fără recul.

Drujbă Stihl cu motor pe benzină pentru peisagistică şi pomicultură


Construcţii din lemn, tăierea lemnului de foc şi a lemnului de esenţă moale sau îngrijirea pomilor fructiferi, sunt lucrări care pot fi efectuate numai cu o drujbăde calitate superioară. Stihl oferă o gamă largă de drujbe deosebit de robuste, care se potrivesc perfect scopurilor diferite de utilizare în agricultură sau domeniul public. Drujbele Stihl din clasa aceasta de putere sunt disponibile în versiunea de bază, putând fi echipate cu un management inteligent al motorului (I) sau în versiunea confort (C), echipate de ex. cu întindere rapidă a lanţului (B) sau QuickStop Super (Q), sistemul de frânare a lanţului pentru mai multă siguranţă.

Drujbă Stihl cu motor pe benzină pentru industria forestieră


Pentru industria forestieră drujba Stihl constituie ajutor de neînlocuit; aceasta dintr-un motiv obiectiv. Drujbele Stihl din clasa până la 6,4kW oferă o tehnică robustă şi sunt uşor de manevrat, fără nici un gram în plus la greutate. Aceasta le face absolut necesare pentru lucrări de defrişare, la tăierea lemnului de foc, doborârea arborilor,etc. Drujba Stihl de înaltă calitate potrivită pentru activităţi extreme de 4,0 kW până la 6,4 kW convinge prin putere şi confort în utilizare la tăierea cantităţilor mari sau a lemnului de esenţă tare. Drujbele Stihl din această clasă de putere sunt disponibile în versiunea de bază, putând fi echipate şi cu catalizator (D), încălzire în mâner (W) sau carburator încălzit (V). Modelele selectate sunt disponibile şi în versiunea confort (C), echipate de ex. cu întindere rapidă a lanţului (B) sau QuickStop Super (Q), sistemul de frânare a lanţului pentru mai multă siguranţă.

Drujbă Stihl foarte ușoară pentru îngrijirea copacilor, de 1,3kW, cu motor 2-MIX


Drujba Stihl foarte ușoară este folosită pentru îngrijirea copacilor, de la nivelul solului sau la înălţime. Cu motor Stihl 2-MIX. Greutate specifică excelentă. Poate fi dirijată foarte precis. Această drujbă Stihl pentru îngrijirea copacilor este concepută special pentru lucrări la înălţime și trebuie utilizată exclusiv la întreținerea pomilor; este concepută numai pentru utilizatorii instruiți în întreținerea pomilor.

Drujbă Stihl cu acumulator


Poți cumpăra de asemenea o drujbă Stihl cu acumulator. Acest pachet de forţă de 36 V îndeplineşte exigenţe mari privind puterea şi ergonomia şi este ajutorul ideal pentru tăierea lemnelor de foc, îngrijirea terenurilor, grădinărit şi tăierea în spaţii închise. Cu lanţ PM3 de 1/4” cu vibraţii şi recul redus şi cu şină lungă de 30 cm pentru copaci cu diametrul de până la 20 cm.