monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Detalii terifiante în cazul copilului de 8 ani găsit mort! Tatăl l-a plimbat două zile în mașină pe fiul decedat

Noi detalii ies la iveală după crima înfiorătoare petrecută în județul Cluj. Un copil de 8 ani a fost găsit mort în mașina tatălui său.

Detalii terifiante în cazul copilului de 8 ani găsit mort

 


Noi detalii cutremurătoare ies la iveală din cazul băiatului de 8 ani care a fost găsit decedat pe bancheta din spate a mașinii conduse de tatăl său. Copilul a fost găsit înjunghiat în piept cu mai multe lovituri de cuțit, fiind ucis de sâmbătă conform unor surse din anchetă.


 

Din ultima informații, în urma necropsiei, medicii legiști au constat faptul că Takacs Gyorgy era mort de mai bine de 48 de ore. Astfel, tătal și-a plimbat mai bine de două zile copilul mort pe bancheta din spate a mașinii.


Tatăl copilului, prins pe un câmp din Cluj

Bărbatul de 46 de ani a fost prins de polițiști miercuri, în jurul orei 20:00, pe raza localității Filea de Jos, acolo unde ar fi încercat să scape de polițiști. El a încercat să se sinucidă, însă a fost oprit la timp de cei aflați la fața locului. Cu toate astea, bărbatul a ajuns la spital cu tăieturi în zona mâinilor și a stomacului.

Tatăl copilului află în prezent internat la chirurgie toracică, în secția de terapie intensivă. În cursul nopții a fost consultat de o echipă multidisciplinară: chirurgie toracică, chirurgie cardio-vasculară, chirurgie generală și chirurgie plastică. Este stabil hemodinamic și respirator, urmând să fie ținut sub observație. Se va asigura asistență medical chirurgicală, în funcție de evoluția sa.


CITEȘTE ȘI:

FOTO-VIDEO: Tatăl SUSPECTAT CĂ ȘI-A UCIS COPILUL de 8 ani, preluat cu ambulanța. A încercat să se SINUCIDĂ!

 


 

Polițiștii clujeni l-au prins pe tatăl băiatului de 8 ani