monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Accident pe Centura Gherla. Două femei, de 81 și 98 de ani, au fost rănite

Un accident s-a produs în cursul serii trecute, pe centura de ocolire a municipiului Gherla. Două femei au fost transportate la spital.

Accident pe Centura Gherla. Două femei, de 81 și 98 de ani, au fost rănite

 

 


Un șofer de 77 de ani, din municipiul Dej, care se deplasa pe DN 1C VOG, din direcția Cluj-Napoca spre Dej, în localitatea Buneşti, datorită altor preocupări care i-au distras atenția, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din Cluj-Napoca, ulterior părăsind partea carosabilă.

 


O autospecială și două echipaje SAJ au intervenit în cursul serii trecute ca urmare a unui accident rutier produs pe centura de ocolire a municipiului Gherla.

Pompierii au găsit la locul accidentului două autoturisme avariate, dintre care unul era răsturnat în afara părții carosabile, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.


Două femei de 81 și 98 de ani au primit asistență medicală de la echipajele SAj și au fost transportate la spital, pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Acestea erau conștiente și cooperante.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsurile specifice pentru siguranța salvatorilor.


CITEȘTE ȘI

ACCIDENT cu 5 VICTIME, printre care două gravide, în județul Cluj. A intervenit elicopterul SMURD!