monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Reprezentanții parcului „Moara de Vânt” neagă acuzațiile cu privire la starea cerbului:„E nou și preferă să stea mai retras”

O clujeancă a relatat pe o rețea de socializare modul în care un cerb din parcul „Moara de Vânt” se zbate între viață și moarte din cauza caniculei și a nepăsării umane.

Un cerb luptă pentru viața sa din cauza nepăsării oamenilor din parcul „Moara de Vânt”, din Sălicea.

 

 


UPDATE: Reprezentanții parcului au negat postarea femeii, susținând că:

„Cerbul nu are nimic. Așa stă el, pentru că e nou și preferă să stea separat de ceilalți. Nu stă închis într-un țarc mic, au 2 hectare de teren unde să se miște. Țarcul este folosit doar pentru a-i prinde. Mulți oameni vin și văd diferite lucruri și cred că animalele sunt tratate necorespunzător. Dar am dat bani grei pe ele, logic că nu ne dorim să moară. Cerbul e foarte bine. Am și pus poze cu el pe Facebook, pentru a vedea oamenii adevărul. Nu știu în ce context sau cu ce angajat al parcului a vorbit doamna, dar nu cred că așa a dorit să se exprime: Mai mor și animalele astea”, a declarat reprezentantul parcului Wilhelm Dietrich, pentru Monitorul de Cluj.


O tânără din Cluj-Napoca a adus acuzații grave la adresa îngrijitorilor din parcul „Moara de Vânt” după ce un cerb a fost surprins într-o zonă retrasă a parcului.

„Locul în care dacă le spui angajaților că un cerb stă să moară, în soare, gâfâind extrem de zgomotos și abia ridică capul, într-un țarc în fundul parcului fără măcar un copac sub care să se adapostească la umbra, ei îți raspund: <> și animalele acestea". ‼️‼️‼️ Măcar apă are, dar atitudinea angajaților e dezgustătoare.”, a scris Damaris Pop pe facebook.


 


CITEȘTE ȘI:

 


 

 

Un urs a fost lovit mortal pe Autostrada A3 Câmpia Turzii - Gilău

 

 

 

Accident grav! Un motociclist a intrat într-un autobuz