monitorulcj.ro Menu
Actualitate

METEO. Vine vreme rea, cu vijelii și grindină!

Meteorologii au anunțat Cod galben de ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină, începând de vineri seară, în județele din vestul țării.

METEO. Vine vreme rea, cu vijelii și grindină!

 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare Cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, valabilă vineri, de la ora 18:00, până sâmbătă, la ora 10:00, în județele Bihor, Sălaj, Cluj, Alba, Hunedoara, Caraș-Severin, Timiș, Arad, precum și în nordul județelor Gorj și Mehedinți.


„În intervalul menționat, în Banat, Crișana, vestul Transilvaniei, precum și în nord-vestul Olteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și izolat 40-50 l/mp”, anunță ANM.

Codul galben se va extinde, începând de sâmbătă dimineața, până duminică, și în restul țării. Se vor semnala manifestări de instabilitate atmosferică pe arii restrânse.


Citește și:

1.415 cazuri noi azi în România! Câte amenzi au aplicat autoritățile?

 


Tu unde mergi în weekend? S-a deschis un nou complex de pescuit în Cluj!