monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Vitezomanii, „vânați” de polițiștii din Cluj

Mai mulți vitezomani s-au ales cu amenzi și unii au rămas chiar fără permis, după o acțiune în trafic a polițiștilor din Cluj.

Vitezomanii, „vânați” de polițiștii din Cluj

 

 


Marți, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier -  Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au acţionat în vederea prevenirii accidentelor de circulaţie produse pe fondul vitezei excesive şi a depăşirilor neregulamentare.

 


Acţiunea s-a desfăşurat pe DN1, pe tronsonul Feleac – Vâlcele, Varianta Ocolitoare Cluj Est şi pe DN16, pe tronsonul Apahida – Mociu.

18 șoferi amendați și 4 lăsați fără carnet

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat 18 conducători auto care se deplasau cu autovehiculele având o viteză peste limita legală, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional conform OUG195/2002R.


Faţă de 4 dintre aceştia a fost aplicată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 de zile, pentru depăşirea vitezei legale cu peste 50km/h.

Un alt conducător auto a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce efectua o depăşire neregulamentară, fiindu-i astfel suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile.


Poliţiştii continuă acţiunile pentru prevenirea accidentelor rutiere.

 


CITEȘTE ȘI

Polițiștii clujeni, cu ochii pe trotinetiști. Razie cu zeci de amenzi în Centru