monitorulcj.ro Menu
Actualitate

HOROSCOP 25 august 2020. Cărei zodii i se vor îndeplini visele? Care va avea parte de o sumă mare de bani?

Horoscop 25 august 2020. Unor zodii li se îndeplinesc visele, altele trebuie să revină cu picioarele pe pământ. Cine va primi o veste proastă?

HOROSCOP 25 august 2020. Cărei zodii i se vor îndeplini visele? Care va avea parte de o sumă mare de bani?

 

 


Horoscop 25 august 2020. Ce au pregătit astrele pentru zodii? Care zodie este înconjurată de dragoste și care de bani? O zodie are gânduri întunecate!

 


Berbec

Trebuie să fii atent în ce spațiu îți vei desfășura astăzi activitatea pentru a te asigura ca vei avea o zi de succes. Dacă te vei înconjura de oameni triști, care sunt încărcați cu griji și lipsuri, vei fi influențat în același mod și vei aluneca într-o zonă întunecată din punct de vedere emoțional. Dacă te vei înconjura de oameni veseli, ziua îți va merge de minune și vei vedea doar partea plină a paharului. Acesta este genul de optimism de care ai nevoie în viața ta.


Horoscop 25 august 2020. Taur

Dacă ai pus mai mult accent pe cooperare, decât pe afirmarea personală, în ultima vreme, ai putut observa deja armonia ce s-a așezat asupra colectivului din care faci parte. Deși îți cunoști rolul în grup, nu faci nimic ieșit din comun pentru a ieși în evidență. Contează mai mult să vă completați reciproc, decât să vă luptați pentru supremație. Ar fi momentul perfect să recunoști persoana care știe mai multe decât tine. Vei vedea că pe lângă faptul că ai ceva de învățat de la ea, va atrage multe lucruri bune asupra echipei.

Gemeni


Ți-e frică să lași în urmă bagajul emoțional, plin de amintiri, dezamăgiri și emoții care nu îți dau pace. Ar fi cazul să concluzionează singura cale să fii fericit este să lași totul în urmă și să închizi acel capitol care te macină atât de profund. Totul depinde de tine. Dacă trecutul doare, să știi că viitorul tău arată bine. Concentrează-te pe ceva la care ții, fie că este vorba de o persoană, o activitate. Înlocuiește acel trecut sumbru cu ceva pozitiv.

Rac


Nu mai trata totul cu atât de multă seriozitate. E o zi relaxantă, în care doar o atitudine jucăușă din partea ta ar putea să te scoată din impas. Dacă nu ești într-o asemenea dispoziție, alătură-te cuiva care e, deoarece râsul poate fi molipsitor. Apropie-te mai mult de cei puși pe distracție. Astfel, îți vei recupera mai ușor buna dispoziție. Copiii, tinerii, prietenii de o viață vor observa că ai nevoie de ajutor și te vor înconjura de mult umor și veselie.

Horoscop 25 august 2020. Leu

Oscilezi între două direcții diferite spre care ai o atracție deosebită, dar știi și tu că nu le poți duce la bun sfârșit pe amândouă, deci va trebui să alegi, într-un final, una singură. Este necesar să te gândești mai mult la compatibilitatea ta cu acel lucru, pentru că vei ajunge să faci o alegere acum, dar să-ți rămână gândul la cealaltă variantă, mult timp de acum înainte. Nu a spus nimeni că trebuie să renunți la cel de-al doilea plan, doar că vei fi nevoit să îl amâni o perioadă. Poate te vei ocupa și de el, imediat ce îl sfârșești pe primul.

Fecioară

Ești înconjurat de afecțiune, prietenie, simpatie și oamenii din jur te fac să te simți bine în pielea ta. Iubirea este sentimentul zilei, deoarece trăiești momente cu o încărcătură emoțională foarte specială. Profită de tot ce se petrece azi! Dăruiește tot ce ai mai bun, pentru că le vei primi înzecit înapoi. La câte sentimente imense pentru persoanele apropiate clocotesc în inima ta, e practic imposibil să nu ai o zi specială.

Balanță

Ești în fața unei mari decizii și tinzi să nu te gândești la consecințele ce vor veni în urma alegerii făcute de tine. Ai mare grijă! Deși ai tendința de a trata totul în glumă, ar fi păcat ca mai târziu să regreți și să te gândești oare ce-ar fi fost dacă alegeai diferit. Cântărește în mod lucid și serios variantele, chiar dacă vei avea norocul de a primi o a doua șansă , ar fi mai bine dacă ai face alegerea corectă din prima.

Horoscop 25 august 2020. Scorpion

Atunci când ești în preajma unei persoane ce-ți inspiră autoritate, protecție și putere, ai tendința de a te comporta ca un copil, ca și cum ai fi un neputincios, începător în anumite privințe și îl privești pe cel de lângă tine ca pe un erou. Îi recunoști valoarea, superioritatea și ești atent la tot ceea ce transmite, pentru că ai multe de învățat de la acea persoan. Ești precum un burete ce absoarbe tot, deoarece nu știi niciodată când acea informația ți-ar putea fi utilă.

Săgetător

Timpul ce trece lent te ajută de minune, pentru că dacă ai fi presat de timp, nu ai da randament în ceea ce ai de făcut. Clădești totul încet și sigur, deoarece ești de părere că rezultatele la care se ajunge lent, durează mai mult. Ai așteptat de mult acest moment și se dovedește că toată răbdarea pe care ai avut-o s-a meritat. Ai de ce să fii mulțumit de ceea ce ai reușit și încă reușești să clădești.

Capricorn

Trebuie să acorzi atenție fiecărui detaliu în orice afacere cu sume mari de bani, documente oficiale, acte importante, deoarece dacă treci cu vederea până și o singură cifră, există șanse să izbucnească multe probleme. Orice neglijență minoră, până și o virgulă pusă greșit, care poate părea o eroare banală la primă vedere, vine cu efecte mult mai grave. Verifică legalitatea tuturor actelor încheiate azi și citește clauzele contractuale cu foarte multă concentrare.

Horoscop 25 august 2020. Vărsător

Nu ești în cea mai bună formă, lași gândurile negative să te conducă cu toate că ai destule motive să fii fericit. Ascultă mai mult de cei care îți spun că totul va fi bine și nu te mai lăsa copleșit de idei negative, emoții, temeri și îndoieli. Încearcă măcar o zi să te debarasezi de tot negativismul și lasă acea persoană dispusă să te ajute, să-ți arate că viitorul poate fi luminos și soarele va răsări din nou.

Pești

Nu ajunge să visezi cu ochii deschiși, așa că fii foarte atent la ceea ce se va întâmpla astăzi, pentru că există șanse ca visele tale să devină realitate. Vei găsi oamenii potriviți, iar împreună puteți contribui la atingerea unui scop sau, pur și simplu, te vor ajuta să găsești răspunsurile de care aveai nevoie pentru a putea clădi ceea ce visai. Ai motive să te bucuri că tot ce ai făcut până în acest punct nu a fost în zadar și că ai construit, într-adevăr, ceva ce poate fi văzut, atins și arătat lumii.

CITEȘTE ȘI:

Măşti de faţă NATURALE. Benefice tenului și ușor de preparat acasă!

 

Tânără înjunghiată în plină stradă în Cluj-Napoca!