monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Mesaj emoționant pentru cei care sunt salvatori ai vremii: „Îi admirăm pentru ochii ce încă strălucesc de grijă și speranță”

Actrița Elena Ivanca a făcut o postare pe contul personal de Facebook, care a emoționat sute de oameni.

mesaj-emotionant-pentru-salvatori-ai-vremii-elena-ivancu-ii-admiram-pentru-ochii-ce-inca-stralucesc-de-grija-si-speranta

 

 


Actrița a postat o poză cu oamenii de pe ambulanță, cei care se află în linia întâi în această perioadă. Poza a venit la pachet cu un text emoționant care în mai puțin de două ore a reușit să strângă sute de reacții și de mulțumiri pentru cei care sunt salvatori în această perioadă.

„I-am privit discret aproape 5 minute, cum urcau în ambulanță o doamnă, cum cu voce caldă îi puneau întrebări și încercau să îndese o pătură în jurul ei ca să nu-i fie frig.
Am îndraznit apoi să le spun:
- Vă mulțumim, pentru tot!


O privire scânteietoare pe care mai mult o simți decât o poți vedea.O ușoară derută, ce ar fi vrut să insemne poate ,,e o ironie"?
Un răspuns ca o lamă rece:
- Ar fi mai ușor, dacă n-am fi atât de blamați.Atât!

Am cerut apoi permisiunea să le fac o fotografie, să le spun, în numele tuturor celor ce simt la fel, că îi admirăm pentru munca lor, pentru truda fiecărei zile, pentru felul în care așează pătura peste trupurile înghețate de frig și spaimă, pentru ochii ce încă le strălucesc de grijă și speranță.
Admirație și respect, vouă tuturor, salvatori ai vremii.!Să fiți sănătoși!” a scris Elena Ivanca, pe pagina de Facebook.


În cele 8 luni de pandemie, asistenții de pe ambulanță au fos puși la încercări constante. Ei sunt cei care intră în contact direct cu virusul în fiecare zi. Pe lângă acest lucru, tot ei au fost nevoiți să se adapteze la necunoscut, și au avut parte de 8 luni de echipare continuă, protocoale și autoînvățare.

Sursă: Elena Ivancu Facebook


CITEȘTE ȘI:

RISCURILE echipajelor de pe ambulanță în epidemia de COVID19: „Am luat pungi în picioare, am lipit costumul cu bandă adezivă. Știi când îl îmbraci, dar nu știi când îl dai jos.” - GALERIE FOTO