monitorulcj.ro Menu
Actualitate

INCENDIU de proporții URIAȘE la o casă din județul Cluj! Flăcările au distrus tot ce se afla în curte. GALERIE FOTO

Un incendiu de proportții uriașe a avut loc la o casă dintr-o comună din județul Cluj. Flăcările au cuprins tot ce se afla în curte.

INCENDIU de proporții URIAȘE la o casă din județul Cluj. GALERIE FOTO

 

 


Intervenția a durat trei ore și a oprit flăcările să se propage la casa din vecinătate.

 


Acoperișul casei, bucătăria de vară, șura și o magazie de lemne au cuprinse în totalitate de flăcări

„Două autospeciale au fost dislocate pentru a stinge un incendiu care a cuprins o casă și mai multe anexe dintr-o gospodărie din localitatea Valea Groșilor, comuna Vad.


Solicitarea pentru intervenția de urgență a fost înregistrată în jurul orei 14.00, iar pompierii au găsit la fața locului acoperișul casei, bucătăria de vară, șura și o magazie de lemne cuprinse în totalitate de flăcări. Stingerea focarelor și înlăturarea efectelor negative au durat mai bine de trei ore, fiind evitată propagarea flăcărilor la o altă casă situată la o distanță de cca 8m.

Au fost distruse acoperișul casei și anexele gospodărești, precum și mai multe bunuri și utilaje depozitate în podul casei și șură.


Nu au fost persoane rănite, iar din cercetările preliminare a rezultat faptul că incendiul a pornit de la scântei purtate de vânt de la hornul pentru evacuarea fumului”, a transmis ISU Cluj ieri, 7 martie.