monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Accesul în magazinele din Capitală, în funcție de numărul de coșuri de cumpărături. Prefect: „Dacă va trebui, se va aplica și la Cluj”

Au fost anunțate noi restricții în ceea ce privește accesul oamenilor în magazinele din București. Aceștia vor putea intra în funcție de numărul de coșuri de cumpărături, după cum anunță reprezentanți ai Prefecturii Capitalei. Prefectul Clujului a declarat că dacă va exista o normă obligatorie la nivel național, măsurile vor fi aplicate și la Cluj.

Accesul în magazinele din Capitală, în funcție de numărul de coșuri de cumpărături. Prefect: „Dacă va trebui, se va aplica și la Cluj”

 

 


Prefectura Capitalei a anunțat noi restricții cu privire la accesul în magazine, acces care se va face în funcție de numărul de coșuri de cumpărături. Prefectul Clujului a declarat că dacă va exista o normă obligatorie, măsurile vor fi aplicate și la Cluj.

 


Astfel, în Capitală, magazinele vor fi obligate să afișeze la intrare numărul maxim de clienți care pot intra simultan. Totodată, magazinele mari din București vor trebui să introducă inclusiv sisteme de monitorizare în timp real a ocupării.

În ceea ce privește aplicarea acestor măsuri la Cluj, prefectul județului, Tasnadi Szilard, a declarat pentru monitorulcj.ro că restricțiile de acest gen sunt luate în urma unui ordin comun dat de către ministru.


„Dacă va exista o normă obligatorie, normal că se va aplica și la Cluj”, a declarat prefectul.

CITEȘTE ȘI


În 28 de localități din Cluj magazinele se ÎNCHID la ora 18:00. Vezi ce restricții se aplică în fiecare localitate din județ