monitorulcj.ro Menu
Actualitate

VIDEO. O casă din Huedin, cuprinsă de FLĂCĂRI. Focul a pornit de la o lumânare nesupravegheată

O casă din Huedin a luat foc în această dimineață. Pompierii au reușit să stingă focul în trei ore și au evitat orice tip de tragedie.

VIDEO. O casă din Huedin, cuprinsă de flăcări. Focul a pornit de la o lumânare nesupravegheată

O casă din orașul Huedin din județul Cluj a luat foc. Potrivit primelor informații, focul a pornit de la o lumânare aprinsă și lăsată nesupravegheată. Dn fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

 


„Trei autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD, dislocat preventiv, au intervenit în această dimineață pentru a lichida flăcările care au cuprins o casă de locuit situată pe strada Târgului din orașul Huedin.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 10.10, iar la fața locului au găsit acoperișul casei cuprins în totalitate de flăcări, și care erau pe punctul de a se propaga la acoperișul casei alăturate.


Operațiunile pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor negative ale acestuia au durat mai bine de trei ore, având în vedere faptul că în pod erau depozitate foarte multe materiale, cele mai multe de natură textilă, ce au trebuit răscolite și evacuate pentru a stinge în totalitate focarele care ardeau mocnit.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată”, a transmis ISU Cluj.


Flăcările au distrus acoperișul casei, iar încăperile de la parterul casei au fost deteriorate. Intervenția promptă a pompierilor și eforturile susținute, pentru a evacua și răscoli toate bunurile din podul și încăperile casei, au evitat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.