monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Foloseștele platformele de comparare pentru a găsi cele mai bune credite (P)

Chiar dacă eşti în căutarea unui credit de nevoi personale, a unei soluţii de refinanţare sau a unui împrumut care să-ţi permită să-ţi cumperi o casă ori un autoturism, platformele de comparare reprezintă o metodă eficientă care te ajută să descoperi cel mai bun produs financiar.

În anumite situaţii, un împrumut pare a fi soluţia salvatoare care te poate ajuta să-ţi pui în practică ideile sau planurile ori să îţi îndeplineşti unele dintre cele mai arzătoare dorinţe. Indiferent de produsul financiar de care ai nevoie, băncile şi IFN-urile vin în întâmpinarea ta cu numeroase opţiuni.

Pentru că accesarea unui credit de nevoi personale va avea efecte directe asupra bugetului tău lunar, chiar pe o perioadă destul de lungă de timp, este musai să cercetezi cu atenţie produsele de creditare existente pe piaţă. Acest lucru este esenţial pentru a nu face o alegere greşită, care să implice dobânzi mult prea mari şi rate pe măsură, dar şi un cost total care să-ţi provoace un stres teribil. Uneori, aparenţele pot fi înşelătoare. Poate, la prima vedere, un împrumut îţi pare ieftin sau rentabil, dar, în realitate, poate avea o serie de costuri crescute, de existenţa cărora poţi afla mult prea târziu.


Tocmai pentru a nu lua vreo decizie pripită, îţi recomandăm să faci o trecere în revistă a ofertelor de creditare disponibile în prezent. Din fericire, nu este nevoie să sacrifici ore-n şir din timpul tău liber pentru operaţiunea „creditul ideal”, ci poţi apela la platformele de comparare. Una dintre platformele pe care te poţi baza este Sortter, care te ajută gratuit să identifici soluţia financiară de care ai nevoie pentru ca planurile tale să prindă viaţă.

Iei cea mai bună decizie mai repede decât ai zice „credit”


Accesând platforma de comparare Sortter, vei putea consulta în detaliu soluţiile financiare sigure oferite de băncile şi IFN-urile din România şi astfel vei putea descoperi cele mai avantajoase condiţii de finanţare, mai repede decât ai rosti cuvântul „credit”. Vei reuşi să economiseşti timp, nefiind cazul să navighezi pe zeci de pagini web pentru a te informa cu privire la fiecare împrumut acordat de instituţiile bancare şi nebancare.

Sortter îţi oferă acces instant toate datele la care trebuie să fii atent, strângând laolaltă toate soluţiile financiare de încredere. Este foarte important să ştii că toate informaţiile sunt prezentate clar şi transparent, neexistând detalii ascunse sau care te-ar putea induce în eroare.


Pentru ca totul să fie cât mai simplu pentru tine, ofertele îţi vor fi prezentate într-un mod eficient, permiţându-ţi să observi simplu şi clar atât avantajele, cât şi dezavantajele fiecărui produs financiar, de la cardurile de cumpărături până la creditele de nevoi personale, de refinanţare, imobiliare şi auto. Astfel, compararea ofertelor va fi extrem de uşoară, iar tu vei reuşi rapid să o alegi pe cea mai atractivă şi mai puţin costisitoare, atât pe termen scurt, cât şi mediu şi lung, pentru portofelul tău.

Tu stabileşti regulile jocului


Platforma de comparare Sortter îţi va arăta, în ordine crescătoare, cele mai avantajoase credite pentru buzunarele tale, permiţându-ţi să faci o simulare concisă a împrumuturilor. Tu vei stabili încă de la început criteriile de selecţie, fiind vorba despre suma de care doreşti să beneficiezi şi de perioada de care ai nevoie pentru rambursarea respectivului împrumut.

Platforma de comparare te va pune la curent şi cu toate condiţiile de eligibilitate stabilite de creditori, pentru a nu pierde timpul încercându-ţi norocul la o bancă sau IFN unde nu îndeplineşti toate criteriile referitoare la vârstă, venit încasat sau vechimea minimă în muncă.


Accesează Sortter şi vei găsi cea mai potrivită soluţie financiară

Decizia accesării unui împrumut implică asumarea unor angajamente clare din partea ta, pe o anumită perioadă de timp, de regulă mai lungă. Drept urmare, este normal să cauţi o soluţie financiară care să nu-ţi ofere motive de teamă sau de incertitudine. De asemenea, este important să ştii costul total al împrumutului, pentru a nu avea probleme pe parcursul rambursării. Sortter îţi pune la dispoziţie gratuit şi un calculator de credit, pe care îl poţi folosi pentru a descoperi toate costurile reale pe care le implică un anumit produs financiar care ţi-a stârnit interesul. Astfel, poţi afla dacă este cu adevărat ceea ce cauţi.

Cu ajutorul platformei de comparare Sortter, misiunea ta de a găsi cel mai atractiv împrumut devine extrem de uşoară. Nu va trebui decât să compari soluţiile financiare care corespund criteriilor tale de selecţie, analizând avantajele şi dezavantajele, şi să o alegi pe cea mai rentabilă din punct de vedere al preţului şi condiţiilor de creditare.