monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Patru noi semafoare, puse în funcțiune pe străzile Clujului

Primăria anunță punerea în funcțiune a patru noi instalații de semaforizare cu buton, în Cluj-Napoca.

Începând de miercuri, 29 septembrie 2021, Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă punerea în funcțiune a instalațiiilor de semaforizare de la 4 treceri de pietoni situate în următoarele zone: - strada Primăverii, zona intersecției cu strada Bucium; - strada Bucium, zona nr. 27 (stația CTP); - strada Bucium, zona nr. 9 (înainte bretea Nod N); - strada Unirii nr. 23. Pentru a traversa, pietonii trebuie să acționeze butoanele pietonale prin care se solicită culoarea verde a semaforului. Rugăm conducătorii auto și pietonii să circule cu prudență în zonele menționate și să respecte noile reglementări de circulație.

 

 


Începând de miercuri, 29 septembrie 2021, Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă punerea în funcțiune a instalațiiilor de semaforizare de la 4 treceri de pietoni situate în următoarele zone:

 


- strada Primăverii, zona intersecției cu strada Bucium;
- strada Bucium, zona nr. 27 (stația CTP);
- strada Bucium, zona nr. 9 (înainte bretea Nod N);
- strada Unirii nr. 23.

Pentru a traversa, pietonii trebuie să acționeze butoanele pietonale prin care se solicită culoarea verde a semaforului.


„Rugăm conducătorii auto și pietonii să circule cu prudență în zonele menționate și să respecte noile reglementări de circulație”, a transmis primăria.

CITEȘTE ȘI


Atenție, șoferi! Vor fi puse în funcțiune trei semafoare noi pe strada Primăverii