monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

România, aur la Cupa Mondială la spadă

Echipa feminină de spadă a României, formată din Ana Maria Brânză, Simona Pop, Maria Udrea şi Raluca Sbârcia, a câştigat, duminică, concursul de la Doha (Qatar), prima etapă a Cupei Mondiale din 2014.

Condescu a demisionat de la Pandurii

Marin Condescu și-a anunțat retragerea din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al echipei Pandurii Târgu Jiu. Locul său va fi luat de Eugen Pârvulescu, actualul preşedinte executiv al gorjenilor.
Raed Arafat

Arafat: Pacienţii de la UPU vor fi chestionaţi de un personal neutru în privinţa nemulţumirilor

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a anunţat, duminică, la Târgu Mureş, că un personal neutru va colecta date la nivel naţional de la pacienţii aflaţi la unităţile de primiri urgenţe, începând din aprilie sau mai, pentru a le afla nemulţumirile, acţiunea urmând să dureze doi ani. Potrivit acestuia, un astfel de formular a fost aplicat la Cluj, cu întrebări şi note, iar rezultatele sunt "interesante".

Teorie incredibilă: Paul Walker, ucis de mafie?

Paul Walker
Una dintre teoriile nou-apărute cu privire la moartea actorului Paul Walker le dă apă la moară celor care nu sunt cu adevărat convinşi că nu a fost vorba despre un accident: se pare că maşina în care se afla actorul fusese “aranjată”.
Sursa foto: u-mobitelco.ro

Victorie cu suspans pentru „U" Mobitelco

„U” BT Mobitelco s-a impus cu mari emoții, pe teren propriu, în fața „Leilor” de la CSM Oradea, scor 70-69 (21-16, 18-21, 16-20, 15-12).