monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cât de înstăriți sunt consilierii județeni clujeni (II)

Alegerile locale din acest an vor aduce și readuce în prim plan o mulțime de politicieni clujeni care pentru a obține un loc în administrația locală și județeană vor fi prezenți foarte des în spațiul public. Monitorul de Cluj își propune să prezinte, într-o serie, ce averi au strâns aceștia și ce afaceri “învârt”, astfel încât să știți exact cine vă va reprezenta în Consiliul Județean încă patru ani, din vară încolo.

Prefectul confirmă: dosar penal pentru Mihai Seplecan

Prefectura Cluj confirmă faptul că Poliția a deschis un dosar penal în ceea ce îl priveşte pe Mihai Seplecan, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Obiectivul naționalei de fotbal feminin a României, calificarea la Campionatul European

După un an cu rezultate și bune și rele, naționala de fotbal feminin a României se pregătește pentru un an puternic cu partide în fața unor echipe precum Franța, Grecia, Ucraina și Albania. Până atunci reprezentativa feminină a României se pregătește de partea a doua a preliminariilor EURO 2017 într-un stagiu ce se desfășoară în San Pedro del Pinatar, regiunea Murcia, Spania.

CSAT: „Nu sunt ofițeri acoperiți în magistratură”

În magistratură nu sunt informatori sau colaboratori ai serviciilor de informaţii. Este concluzia la care a ajuns CSAT, după ce a verificat declaraţiile judecătorilor, procurorilor, personalului de specialitate juridică şi personalului auxiliar al instanţelor şi parchetelor.