monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Rezultatele de la IML susțin că tânărul care a provocat cumplitul accident de la Florești NU ERA DROGAT!

În urma primirii Buletinului de Analiză Toxicologică de la Institutul de Medicină Legală, vă comunicăm faptul că rezultatul este negativ în ceea ce privește existența substanțelor psihoactive sau a alcoolului în organismul șoferului implicat în accident, deși testele inițiale, preliminare, de la unitatea de primiri urgențe, au indicat prezența unei substanțe psihoactive.

Două spectacole îndrăgite de cei mici, pe scena Teatrului „Puck” în weekend

Cei mici și cei mari sunt așteptați la Teatrul de Păpuși „Puck” cu două spectacole foarte iubite de copii. Sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 11, va fi prezentat spectacolul „Jancsi és Juliska"/„Hänsel și Gretel", cu regia semnată de Varga Ibolya. De asemenea, duminică, 27 ianuarie, pe scena instituției se va juca de la orele 11 și 12:30 spectacolul „Crăiasa Zăpezii”, în regia lui Traian Savinescu.

Dezbatere publică pe tema celui mai nou cartier din Cluj. Aplicație mobilă pentru proprietarii terenurilor din Sopor

Joi, 31 ianuarie 2019, ora 17.00, la Centrul de Cultură Urbană Casino Primăria Cluj-Napoca, în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România, filiala Transilvania, invită clujenii la o dezbatere publică în cadrul Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) cu privire la realizarea master planului și PUZ-ului pentru zona Sopor din Municipiul Cluj-Napoca, care se întinde pe o uprafață de peste 250.000 mp.