monitorulcj.ro Menu
Educație

Elevii, studenții și profesorii intră în VACANȚA de IARNĂ

Elevii, studenții dar şi profesorii intră vineri, după ultima oră de curs, în vacanţa de iarnă şi vor reveni la şcoală în 6 ianuarie 2014, semestrul întâi urmând să se încheie în 31 ianuarie.

Elevii, studenții și profesorii intră în vacanța de iarnă

Semestrul întâi al anului şcolar 2013-2014 a început în 16 septembrie şi se va încheia în 31 ianuarie. În perioada sărbătorilor de iarnă, elevii sunt în vacanţă, din 21 decembrie până în 5 ianuarie, potrivit structurii anului şcolar 2013-2014.

Elevii vor reveni la şcoală în 6 ianuarie, pentru cursurile semestrul întâi, care se va încheia în 31 ianuarie.


Înainte de începerea semestrului al doilea, elevii vor fi în vacanţă, din 1 până în 9 februarie. Cursurile semestrului al doilea vor începe în 10 februarie şi se vor încheia în 20 iunie. În această perioadă, elevii vor avea vacanţă de primăvară, care va începe în 12 aprilie şi se va încheia în 22 aprilie, după a treia zi de Paşti.

Simulări de BAC pentru elevii din clasa a XI-a

În semestrul al doilea, în primăvară, vor fi organizate simulările la bacalaureat, pentru prima dată fiind organizate şi pentru elevii din clasa a XI-a.


Săptămâna 7-11 aprilie este dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului "Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!", care va avea un orar specific.

Tezele din semestrul al doilea al anului şcolar 2013-2014 vor fi susţinute, de regulă, până în 23 mai. Elevii vor intra în vacanţa de vară în 21 iunie, potrivit Mediafax.