monitorulcj.ro Menu
Educație

Anul universitar la UBB se deschide luni cu o ceremonie online

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) va organiza luni, 28 septembrie 2020, la ora 10, ceremonia de deschidere a anului universitar 2020-2021, în Aula Magna a Universității.

Anul universitar la UBB se deschide luni cu o ceremonie online

 

 


La eveniment vor participa rectorul UBB, Daniel David, prorectorii UBB, președintele Senatului Universității, Florin Streteanu, decanii celor 21 de facultăți ale Universității și prefectul studenților din cadrul UBB.

 


De asemenea, evenimentul îl va avea ca invitat pe președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop.

Ceremonia va dura o oră, de la 10 la 11, iar după deschidere, rectorul Universității, Daniel David, va susține un discurs adresat comunității UBB. Acesta va fi urmat de discursul Prefectului studenților, Tudor Mureșan și de cel al președintelui Academiei Române, Ioan-Aurel Pop.


„Din păcate, condițiile pandemiei nu ne permit o prezență fizică mai largă, dar ceremonia va fi transmisă live pe conturile de Youtube și Facebook ale UBB, astfel încât îi invităm pe toți membrii comunității UBB să ni se alăture, inclusiv pe colaboratorii și apropiații acestei comunități”, se precizează în comunicatul transmis presei.

Ceremonia oficială pentru întreaga comunitate UBB va fi urmată de ceremonii specifice de deschidere a anului universitar pentru liniile germană (14.00) și maghiară (16.00) și de ceremoniile organizate de fiecare facultate a UBB.


CITEȘTE ȘI:

Ce se va întâmpla cu noul an universitar? Rectorul UBB: „varianta hibridă este cea pe care vom merge”

 


 

UBB a stabilit cum va începe noul an universitar. VEZI SCENARIUL pentru fiecare facultate