monitorulcj.ro Menu

Prejudicii de 3 mil. € în Florești. Ilegalități la modernizarea drumurilor, bani plătiți pe lucrări imaginare și nereguli la salubrizare

3,1 milioane euro. Cu suma aceasta a fost prejudiciat bugetul local al comunei Florești potrivit auditului Curții de Conturi pe anul 2017. Cele mai mari nereguli și ilegalități se regăsesc în investițiile derulate de Primărie, de la modernizarea drumurilor, construcția școlii din Cetatea Fetei la trecerea cablurilor în subteran, unde au fost plăți bani pe lucrări neexecutate, până la serviciul de salubrizare.

Al doilea val de artiști Neversea 2019!

În mai puțin de 4 luni va începe cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA. În perioada 4-7 iulie, pe cele 7 scene amplasate pe plaja NEVERSEA vor urca unii dintre cei mai buni artiști ai momentului.

Pianistul Daniel Petrică Ciobanu la Filarmonica de Stat „Transilvania”

Vineri, 22 martie, la Filarmonica de Stat ”Transilvania”, ajunge iar pianistul Daniel Petrică Ciobanu, laureat al Premiului II și al Premiului Publicului la ediţia din 2017 a prestigiosului concurs Internaţional „Arthur Rubinstein” și cel care, în stagiunea trecută, a interpretat o superbă ”Rhapsody in Blue” de Gershwin, în urma căreia sala, în aplauze care păreau că nu se mai termină, a obținut două bisuri. De data aceasta, alături de Orchestra Filarmonicii, Daniel Ciobanu va interpreta Concertul nr. 4 pentru pian de Beethoven, sub bagheta lui Ingmar Beck, fondatorul şi dirijorul orchestrei de cameră „Asam Classical Soloists” din München.