monitorulcj.ro Menu
Politică

Raluca Turcan, după vot: „Ziua de astăzi trebuie să însemne semnalul sfârșitului pentru unii!”

Raluca Turcan, după vot: „Ziua de astăzi trebuie să însemne semnalul sfârșitului pentru unii!”, sursă foto: Facebook Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan, prim-vicepreşedinte al PNL, îi îndeamnă pe români să voteze duminică, pentru că „niciodată nu a fost mai important momentul votului ca acum”.

„Am votat cu credința că de mâine începem reconstrucția României educate, României normale, României europene. Nu mai avem timp de pierdut. Politicienii slabi prind putere când oamenii buni nu se solidarizează și nu merg la vot. Îi chem pe toți oamenii buni astăzi să pună ștampila pentru un viitor demn și prosper, un viitor în care legea se aplică și instituțiile statului își fac datoria”, a declarat Turcan.

„România îi cheamă astăzi pe toți cei care au ceva de spus, să spună! Nu există vreun moment în care determinarea lor să fie mai vizibilă, nu există alt moment în care decizia lor să conteze mai mult! Ziua de astăzi trebuie să însemne semnalul sfârșitului pentru unii, pentru cei care-l merită, și un nou început pentru români. Ziua asta trebuie să însemne ceva! Când suntem mulți contăm! Când suntem mulți putem schimba lucrurile. Spre Normal! Spre mai bine!”, a mai punctat vicepremierul României.