monitorulcj.ro Menu
Politică

Remus Lăpușan (PRO România) și-a anunțat candidatura la șefia Consiliului Județean Cluj

Remus Lăpușan este candidatul PRO România la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj și în fruntea listei de candidați ai aceluiași partid pentru Consiliul Județean Cluj.

Remus Lăpușan (PRO România) și-a anunțat candidatura la șefia Consiliului Județean Cluj

„Candidez pentru conducerea Consiliului Județean Cluj pentru că îmi pasă. Îmi pasă de Cluj și de clujeni, iar experiența mea de două decenii în politica locală stă mărturie pentru asta. Am inițiat proiecte menite să producă o dezvoltare sustenabilă pentru Cluj și am fost promotorul altor proiecte bune pentru județ, dezvoltate împreună cu alți politicieni locali”, a declarat Remus Lăpușan.

„Văd Clujul cu ochii minții, dincolo de ambiții politice, și văd în el un mare potențial care nu a fost încă valorificat cum se cuvine. Văd în el casa noastră, un cămin unde punem toți umărul, cu drag, pentru că știm că împreună suntem mai buni, mai curajoși, mai puternici. Cu credință și cu chibzuință, voi continua să pun «cărămidă peste cărămidă» pentru un Cluj al viitorului așa cum am dori să-l găsească generațiile care vin după noi”, a mai spus președintele PRO România Cluj.


Ce program propune Remus Lăpușan, fostul președinte PSD Cluj?

În programul de guvernare a județului, Lăpușan grupează cele zece proiecte mari pe care le are în vedere pe două dimensiuni – administrație pentru oameni și administrație pentru dezvoltare. Astfel, el își propune să dezvolte un Centru pentru Mentorat și Inovare Strategică la nivelul județului și să implementeze o serie de proiecte de protecție a mediului și energii verzi.

De asemenea, Lăpușan vrea să contureze o strategie pentru viitorul brand al Clujului, dar și să dezvolte parcuri științifice și tehnologice sau să susțină noi proiecte pentru agricultură sustenabilă și să identifice metode noi de valorificare a producției locale, cum ar fi un portal online cu informații despre producătorii din județ sau un lanț de magazine cu produse ale fermierilor clujeni.


CITEȘTE ȘI:

Csoma Botond la Primăria Cluj-Napoca, Vákár István la șefia Consiliului Județean Cluj