monitorulcj.ro Menu
Sport

Kuti și Torok rămân la U-BT

Jucători Torok Rolland și Kuti Nandor au decis, azi, să continue alături de U-BT și din sezonul viitor.

Kuti Nandor, sursă foto: u-bt.ro

”Mă bucur că pot să continui alături de U-Banca Transilvania. Sper ca frumoasa colaborare de până acum să meargă mai departe și îmi doresc ca marile realizări din sezonul acesta să poată fi sărbătorite din nou și în anii următori.” a declarat Torok Rolland pentru site-ul oficial U-BT.

”Mă bucur că cei din conducerea clubului și staff-ul tehnic își doresc să continuăm colaborarea. Sunt mândru că pot să fac parte în continuate din această echipă, care are o conducere și un staff extrem de profesionist, dar și fanii extraordinari, care la fiecare meci umple sala și fac o atmosferă fabuloasă. Pentru mine, Clujul este a doua casă, iar echipa este a doua mea familie, datorită faptului că sunt aici de la 13 ani. Sper să fiu sănătos și voi face tot posibilul să ajut echipa cât mai mult pentru a-și atinge obiectivele.” au fost cuvintele prin care Kuti Nandor și-a anunțat prelungirea contractului cu U-BT.


Antrenorul ”studenților”, Mihai Silvășan întrebat de ce părerea are de faptul că cei doi jucători rămân la echipă a declarat: ”Mă bucur foarte mult că cei doi au decis să continue cu noi, sunt jucători foarte importanți în angrenajul echipei noastre și sper să avem mult succes în continuare.”