monitorulcj.ro Menu
Sport

CAMPIOANA a dezvăluit cine e raza de soare din viața ei! Cine a „furat” INIMA frumoasei ardelence Bernadette Szőcs? FOTO

Campioana europeană la tenis de masă Bernadette Szőcs a dezvăluit cine a ajutat-o să treacă cu bine peste izolarea din timpul pandemiei de coronavirus.

campioana-a-dezvaluit-cine-campioana-a-dezvaluit-cine-e-raza-de-soare-din-viata-ei-cine-a-furat-inima-frumoasei-ardelence-bernadette-szocse-raza-de-soare-din-viata-ei-cine-a-furat-inima-frumoasei-bernadette-szocs

Pentru Bernadette Szőcs, perioada pandemiei a avut și părțile ei bune! Pentru că mai tot timpul este plecată în străinătate, Berni a profitat din plin de lunile în care a fost nevoită să stea la Târgu Mureș din cauza restricțiilor impuse de coronavirus.

Princess a apărut în viața Bernadettei în urmă cu un deceniu

Sportiva și-a petrecut timpul împreună cu familia și cu Princess, cățelușa sa de 10 ani, din rasa Bichon, pe care o iubește foarte mult și pe care a primit-o cadou de la fratele ei, după ce a devenit cea mai bună jucătoare de tenis de masă din Europa la juniori, în condițiile în care a plecat la concurs accidentată și fără să facă vreun antrenament.


„De când eram mică mi-am dorit foarte mult un cățel. Părinții și fratele meu mi-au promis că dacă ies campioană europeană, îmi vor cumpăra unul. A fost foarte greu, nu ne așteptam să câștig, deoarece înainte de Campionatul European am fost accidentată două luni. Nu am pus mâna pe paletă în toată acea perioadă, dar am fost foarte motivată să câștig și am ieșit campioană europeană”, a recunoscut Bernadette Szőcs.

Berni povestește și legătura care există între numele cățelușei și momentul în care ea a ieșit numărul 1 în Europa la tenis de masă. „I-am dat numele Princess deoarece când am ieșit campioană europeană, cei de la Federația Internațională au spus că sunt Nouă Prințesă a Europei”, a mărturisit frumoasa sportivă, dublă campioană europeană cu echipa României la tenis de masă.


Bernadette Szőcs, o supercampioană plină de medalii!

Bernadette a început tenisul de masă la 6 ani și jumătate, iar la 10 ani a plecat la Bistrița, la Centrul Olimpic. Nu este singura din familie care practică acest sport. Berni împărtășește aceeași pasiune cu fratele ei, Hunor, component al lotului național de seniori la tenis de masă. Sportiva este, printre altele, dublă campioană europeană cu echipa României în 2017 și 2019, de 3 ori vicecampioană europeană cu echipa României.

A obținut două medalii de argint la dublu mixt cu Ovidiu Ionescu, la Jocurile Europene de la Minsk din 2019, a participat cu echipa României la Olimpiada de la Rio de Janeiro din 2016. Este campioană Top16 Europa la seniori în 2018 și vicecampioană Top16 Europa la seniori în 2019, campioană a Ligii Asiei în 2017, campioană națională la simplu și dublu mixt cu fratele ei, de 12 ori campioană europeană de cadeți și juniori. Are 20 de medalii de argint și bronz la Campionatele Europene de cadeți și juniori.


În 2015 și 2017, la Universiada din 2015 și 2017 a fost medaliată de două ori cu bronz la simplu. A câștigat de trei ori medalia de bronz la Campionatul Mondial de juniori. Ultima medalie pe care o are în vitrina cu trofee este cea de campioană la dublu mixt cu Ovidiu Ionescu și la simplu în 2020, la București, ultimul concurs la care a participat înainte să înceapă pandemia de coronavirus. În 2021, Berni va fi prezentă la Jocurile Olimpice de la Tokyo împreună cu echipa României de senioare.

CITEȘTE ȘI:


Cluj-Napoca, gazda unui super turneu de tenis luna viitoare! Halep, Begu, Tecău și Copil printre numele invitate