monitorulcj.ro Menu
Sport

Tamaș face lumină în cazul aventurii sale la CFR Cluj:„Mai bine au dat în mine decât să-mi plătească banii la semnătură”

Gabi Tamaș a vorbit într-un interviu despre aventura extrem de scurtă de la CFR Cluj.

Gabi Tamaș, săgeți către Iuliu Mureșan și CFR Cluj

 

 


Actualul fundaș al celor de la Universitatea Cluj a acordat un interviu celor de la Fanatik.ro în care a vorbit pe larg despre întreaga carieră de fotbalist, inclusiv despre aventura în Gruia. Tamaș și-a arătat nemulțumirea față de modul în care a fost tratat de Iuliu Mureșan și CFR Cluj la vremea respectivă și cred că plecarea lui de la actuala campioană a României este strict legată de o sumă de bani pe care echipa trebuia să o plătească în momentul în care Tamaș a semnat.

 


„Domnul Mureșan știe cel mai bine ce a fost acolo și el ar trebui întrebat. Trebuiau să-mi dea banii aceia la semnătură, pe care-i vorbisem. Asta știți? Nu știți! Noi ne-am înțeles cu o chestie și poate nu mai aveau bani la momentul respectiv. Și atunci au zis că mai bine să dea în mine, că Tamaș oricum e predispus la nebunii și apoi anunțăm că l-am dat afară. Să fie sănătoși! Roata e rotundă și se tot învârte. Uite, domnul Mureșan! Doamne, Doamne e sus și vede!”, a spus Tamaș.

Gabi Tamaș a ajuns la CFR Cluj în 2013, dar nu a apucat să debuteze în tricoul echipei din Gruia. Fotbalistul a rezistat doar 6 zile în Gruia, deși inițial semnase pe tot sezonul.


„Tamaş a venit, a băut şi a plecat. S-au întâmplat mai multe lucruri pe care nu vreau să le fac publice. El are probleme cu alcoolul şi cu nopţi pierdute nu se poate face performanţă. În ziua în care i-a venit cartea verde lui Tamaş a trebuit să-i rupem contractul”, a declarat Mureşan la vremea respectivă.