monitorulcj.ro Menu
Sport

Arlauskis, gest neașteptat după revenirea la CFR Cluj! Portarul i-a șocat pe șefii din Gruia

Giedrius Arlauskis a revenit la CFR Cluj și va juca gratis până la finalul sezonului, conform unor declarații făcute de Marius Bilașco.

Arlauskis, gest de mare campion! Portarul lui CFR Cluj va juca gratis la echipă

 

Portarul lituanian care a cucerit trei titluri cu de campion cu CFR Cluj se reîntoarce în Gruia după jumătate de sezon.  Arlauskis a plecat o scurtă perioadă de timp în zona arabă, dar și-a reziliat rapid contractul și s-a întors în România.

„Da, așa este, Arlauskis a semnat. Va fi jucătorul nostru până în vară și a acceptat să joace gratis. Vreau să transmit toată aprecierea pentru el, a dat dovadă de recunoștință față de clubul alături de care a câștigat trei campionate”, a declarat Marius Bilașco la Digi Sport.


Cel mai probabil, Arlauskis va fi doar varianta a doua la CFR Cluj până la începere play-off-ului. Cristi Bălgrădean pare că are locul cimentat în primul 11 al campioanei.

Arlauskis, contract doar până în vară

Goalkeeperul lituanian a semnat doar până în vară cu CFR Cluj, cel mai probabil dorind să reintre în forma fizică care l-a consacrat.  Arlauskis a efectuat vizita medicală și este gata să înceapă pregătirea cu CFR Cluj.


Arlauskis, a doua revenire la CFR Cluj

Lituanianul este al doilea fotbalist revenit la CFR Cluj în această iarnă. Mihai Bordeianu s-a întors în această iarnă de la Al-Qadisah, fiind doar împrumutat .