monitorulcj.ro Menu
Ştiri din Transilvania

Prognoza meteo pentru luna noiembrie. Vreme mai rece decât normalul perioadei

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

Prognoza meteo pentru luna noiembrie. Vreme mai rece decât normalul perioadei

 

 


În prima săptămână de prognoză, specialiștii anunță temperaturi ușor mai ridicate decât normalul perioadei, în toată țara. Temperaturile încep să scadă din a doua săptămână a lunii noiembrie, meteorologii prognozând vreme mai rece decât chiar normalul perioadei. Precipitațiile vor lipsi până spre sfârşitul lunii.

 


Prognoza meteo 3 – 9 noiembrie 2020

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile sudvestice și nordice. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării. Excepție vor face regiunile centrale și nord-estice, unde local cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.


Prognoza meteo 9 – 16 noiembrie 2020

Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.


Prognoza meteo 16 – 23 noiembrie 2020

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, potrivit ANM. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi deficitar, pe întreg teritoriul României.


Prognoza meteo 23 – 30 noiembrie 2020

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, cu o tendință ușor deficitară, în regiunile sudice

CITEȘTE ȘI

Cum te protejezi de frig pentru a nu te îmbolnăvi? Trebuie să ții cont de câteva sfaturi pentru a rămâne sănătos în sezonul rece