monitorulcj.ro Menu

Război total între pasionaţii de „liniuţe” şi locuitorii din centrul Clujului. „Nu au cei 7 ani de acasă”. Răspunsul tinerilor: „Să-şi închidă geamurile sau să se mute la ţară” - VIDEO

Adrenalină, mulţi cai putere, fum şi bucăţi de cauciuc arse. Nu există săptămână care să treacă fără ca pasionaţii de drifturi să nu-şi dea întâlnire în centrul Clujului să-şi măsoare „noile achiziţii”, să schimbe o vorbă la o sămânţă, iar seara să se încheie inevitabil cu o cursă pentru a-şi demonstra supremaţia şi a impresiona, inclusiv fetele. Poliţiştii sunt depăşiţi de situaţie, iar locatarii care stau în zonă sunt disperaţi.

După ce au închis ochii multă vreme, poliţiştii clujeni i-au amendat pe tinerii care fac „liniuţe” pe Dorobanţilor

Polițiștii rutieri au acționat sâmbătă noaptea în zona străzii Dorobanților din municipiul Cluj-Napoca pentru depistarea șoferilor care ar participa la întreceri neautorizate în această zonă. Faptul că pe strada Dorobanţilor tinerii îşi testează bolizii în fiecare noapte nu este o noutate, ce ne surprinde este de ce numai acuma poliţiştii clujeni s-au autosesizat şi au început să facă controale în zonă.