monitorulcj.ro Menu

Lupul Salanță, paznic la stâna cu gunoaie

Arhitectul șef al județului Claudiu Salanță verifica și aviza proiectele responsabilului tehnic Claudiu Salanță. Se mai miră cineva că proiectul Centrului de Deșeuri este un dezastru?

Angajatul Primăriei Floreşti care a aprobat construirea unei policlinici şi a unei vile pentru tatăl său a pierdut procesul cu ANI

În iulie 2013, Agenția Națională de Integritate a constatat că un funcţionar public din cadrul Primăriei Floreşti a încălcat regimul juridic privind conflictul de interese în materie administrativă și penală. Ieri, magistraţii Curţii de Apel Cluj au respins contestaţia făcută de angajatul primăriei împotriva raportului ANI.

Senatorul Alin Tişe acuză USL-ul că dă afară 6000 de funcţionari publici fără niciun criteriu. Patru sunt de la Cluj

Senatorul PDL de Cluj, Alin Tişe, a acuzat marţi Uniunea Social-Liberală că 6000 de familii de funcţionari publici vor fi „epurate politic” după ce aceştia urmează să fie daţi afară din instituţiile publice. Acesta a mai precizat că OUG 77/2013 nu prevede niciun criteriu după care şefii de deconcentrate urmează să dea oamenii afară, respectiv să desfiinţeze posturile.