monitorulcj.ro Menu

Internauţii, încântaţi de arhitectura Clujului - GALERIE FOTO

Actorul Mihail Onaca cutreieră străzile să fotografieze deosebitele porţi şi geamuri ale Clujului. Fotografiile postate de acesta pe reţeaua de socializare Instagram strâng mii de aprecieri de la internauţi, iar recent publicaţia The Guardian a scris un articol despre arhitectura Clujului surprinsă în pozele bărbatului.

Cum a ajuns arhitectura Clujului să fie celebră pe Instagram

Un actor din Cluj-Napoca a făcut celebră arhitectura veche a oraşului în toată Europa şi chiar mai departe. Pozele sale, în care suprinde ferestre şi uşi din oraş, sunt urmărite de zeci de mii de oameni pe reţelele de socializare.

Avertismentul specialiştilor: Valul tehnologiei este gata să ne strivească pe toţi. O nouă generaţie s-a născut şi noi nu facem parte din ea

Tehnologia înseamnă mai mult decât a da un like pe Facebook sau să ne uităm la videoclipuri cu pisici care cântă. Tehnologia trebuie integrată în viaţa de zi cu zi. Se schimbă percepţia asupra timpului şi spaţiului. O nouă generaţie a luat naştere şi noi nu facem parte din ea. Sunt doar o parte din avertizările pe care experţi internaţionali le-au transmis cu ocazia Cluj Business Days care se desfăşoară în aceste zile.