monitorulcj.ro Menu

Tișe se laudă cu viteza lucrărilor la Centrul de Deșeuri - care nu e gata de 10 ani - dar e incapabil să răspundă la o întrebare simplă: CÂND va fi gata?

Anul trecut, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, anunţa că lucrările la Centrul de Deşeuri au intrat “în linie dreaptă”, finalizarea acestora urmând a avea loc în a doua jumătate a anului 2018. Acum, același Tișe spune că lucrările la acest obiectiv “avansează în ritm alert”.

Se închide circulaţia pe DN1C Cluj-Dej

Circulaţia se va închide începând de miercuri, 12 noiembrie, de la ora 08:00, pe DN1C Cluj – Dej, la km 49, în vederea executării unor lucrări la podul care asigură trecerea peste râul Someşul Mic.

Pista de biciclete de lângă Someş, DISTRUSĂ

Consilierul local Ioan Bîldea îî cere primarului Emil Boc să facă lucrări de întreţinere la pista de biciclete care porneşte de la podul Garibaldi şi duce în Parcul Rozelor.

Pe Calea Baciului lucrează Dorel

Calea Baciului a intrat recent în reparații, dar ritmul derulării lucrărilor este unul foarte lent. Cei care circulă frecvent în zonă au observat în urmă cu câteva zile că muncitorii doar se fac că lucrează și ocupă degeaba benzile de circulație cu utilajele și mașinile de mare tonaj.