monitorulcj.ro Menu

Deputatul „Fantomas” de Gherla șantajează PSD. În numele lui Antonescu sau doar în beneficiul lui?

Şantaj PNL la adresa PSD? Într-o postare pe blogul său, deputatul liberal de Gherla, Radu Zlati, punctează proiectele importante ale USL, pentru 2014 şi totodată, necesitatea colaborării PSD cu PNL pentru realizarea acestora. Zlati subliniază subtil că dacă social democraţii nu îşi vor vedea de treabă, cum au făcut în 2013, PNL ar putea să nu mai susţină proiectele Uniunii.

Ponta nu vrea președinte, dar îl împinge partidul

Președintele PSD, premierul Victor Ponta, nu vrea să candideze la alegerile prezidențiale, însă partidul îl împinge în această direcție de la bază, consideră fostul premier Adrian Năstase.

Antonescu „se lipseşte“ de PC

USL este tot mai şubredă. După atacurile dintre Crin Antonescu şi Victor Ponta, asistăm acum la ruperea „de facto“ a relaţiei dintre PNL şi PC. Preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, a declarat că aceasta nu mai există.

Antonescu: Alianța de Centru Dreapta nu mai există

Alianța de Centru Dreapta ( ACD) nu mai există de mult, a declarat, luni, președintele PNL, Crin Antonescu, care a precizat că nu a fost rupt protocolul ACD, urmând să se vadă care sunt consecințele juridice, deoarece PNL nu dorește să prejudicieze USL.