monitorulcj.ro Menu

Când câteva colinde alungă singurătatea

În jur de 20 de elevi care învață la Școala Gimnazială „Octavian Goga” din Cluj-Napoca, împreună cu trei profesoare, au „chiulit” de la câteva ore pentru a face o faptă bună. Ei le-au făcut o vizită vârstnicilor de la azilul „Casa Cristiana” din Sălicea, i-au colindat și au schimbat câteva vorbe.

Cum s-a văzut cea mai lungă eclipsă de lună totală a secolului de la Cluj – FOTO

Zeci de clujeni s-au adunat la Sălicea pe platou pentru a vedea eclipsa de lună. “Înarmaţi” cu aparate foto, binocluri sau lunete, ei au avut parte de un cer senin, iar fenomenul s-a văzut în condiţii foarte bune până puţin dupa faza de maxim. Eclipsa de lună totală a putut fi observată din orice loc din România unde cerul a fost senin.

Cai de zeci de mii de euro vor putea fi admiraţi în acest weekend la Sălicea

Tradiţionalul concurs de echitaţie „Cupa Napoca Sport Horse” îşi deschide porţile în acest weekend. Cupa Napoca Sport Horse, singura competiţie de profil din Transilvania şi a doua ca mărime din ţară, după Cupa României la Echitaţie organizată în capitală, se va desfăşura în perioada 3-6 iulie în Sălicea. Cu această ocazie, organizatorii au precizat că îşi doresc construirea unui hipodrom.